Hlavní obsah

Policie hledá Arména, který střílel na pražském Zličíně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté znají totožnost muže, který v červenci střílel před obchodním centrem na Zličíně. Armén Norajru Caturjan je momentálně na útěku a policisté po něm pátrají. Může být nebezpečný a ozbrojený.

Foto: Policie ČR

Hledaný Armén Norajru Caturjan

Článek

„Vyšetřování komplikoval fakt, že většina svědků zmizela bezprostředně po střelbě, a to ještě před příjezdem policie. Tyto osoby detektivové následně dohledávali velmi složitým způsobem,“ informovala v pátek mluvčí policie Andrea Zoulová.

Detektivům se nakonec podařilo zjistit totožnost účastníků potyčky a mají také dostatek důkazů k obvinění. Chybí jim však to hlavní – pachatel. „Samotný střelec zatím spravedlnosti uniká a policie po něm pátrá jako po uprchlém,“ potvrdila Zoulová.

Policie proto nyní zveřejnila fotografii a totožnost podezřelého a žádá o pomoc rovněž veřejnost. Osmačtyřicetiletý Caturjan má hlášený trvalý pobyt na Berounsku a podle policie může být nebezpečný a ozbrojený.

Foto: Novinky

Místo na parkovišti, kde se střílelo

Střelba se Zličínem ozvala 1. července, na místě zůstal ležet vážně zraněný 47letý muž. Zasáhlo ho nejméně pět výstřelů. Skupina se rozutekla a policisté následně zadrželi tři lidi. V případu však nakonec figurovali jako svědci. Policie rovněž hledala svědky z řad nakupujících. Případ kriminalisté vyšetřují jako pokus o vraždu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám