Hlavní obsah

Policie dopadla trojici brutálních útočníků z Hradce. Nejmladšímu je 14 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Tři útočníky dopadla policie v Hradci Králové, nejmladšímu je 14 let. Na svědomí mají podle vyšetřovatelů napadení muže na lavičce, kterého jeden z nich srazil kopem k zemi. Policie je viní ještě z druhého útoku.

Útok v Hradci KrálovéVideo: Policie ČR

 
Článek

První případ se odehrál 15. května u baru Bouda, kde došlo k napadení na lavičce. O týden později zaútočili na křižovatce ulic V Kopečku a Československé armády. Tam po hádce podle policie napadli dva muže ve věku 51 a 44 let.

Mladík jedním kopem srazil muže z lavičky. S partou pak odešel

Krimi

„Oba muži po utržení několika kopů a úderů pěstí skončili v nemocnici. Mladší z nich s těžkým život ohrožujícím zraněním a s nejistou prognózou vývoje jeho zdravotního stavu,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Dle vyšetřovatelů útočili muži ve věku 32, 17 a 14 let. Nejstarší byl obviněn z pokusu o těžké ublížení o zdraví a výtržnictví, stíhán je na svobodě. Sedmnáctiletý mladík byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. Protože šlo o opakované jednání, skončil ve vazbě. Nejmladší útočník není trestně odpovědný, a tak skončil v diagnostickém ústavu.

Reklama

Výběr článků

Načítám