Hlavní obsah

Lupič na Berounsku brutálně zaútočil na prodavačku, pak odnesl peníze

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Brutální napadení prodavačky večerky vyšetřují od středy berounští kriminalisté. Lupič si počkal až žena otevře pokladnu a pak jí sebral několik tisíc korun. Policisté po něm pátrají.

Lupič napadl prodavačku a vzal penízeVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se odehrálo v Králově Dvoře před šestou večer. Lupič si podle policie počkal, až v obchodě nebudou žádní zákazníci a předstíral nákup žvýkaček.

„Vyčkal na moment, kdy pokladní otevře kasu, a brutálně prodavačku napadl úderem pěstí do obličeje, ženě se po chvilce podařilo z obchodu utéct,“ informovala mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Ozbrojený lupič přepadl v Praze neslyšící ženu

Krimi

Muž si odnesl několik tisíc korun a utekl. Prodavačka byla převezena do nemocnice. Násilník je podle vyšetřovatelů vysoký asi 178 cm, ve věku okolo 35 let, štíhlé postavy. Mluvil česky a oblečen byl do oranžové bundy, maskován byl kapucí a kšiltovkou. Na sobě měl modré montérkové kalhoty.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z přepadení večerky.

„Kriminalisté se domnívají, že by muž mohl být zaměstnancem některé z přilehlých firem v okolí, nebo by v okolí místa činu mohl obývat některou z ubytoven, nebo byt,“ sdělila Pučelíková.

Informace o jeho totožnosti přijme linka 158. Za loupež mu hrozí 10 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám