Hlavní obsah

Policejní zásahovka zadržela podezřelého ze střelby v Příbrami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram
Aktualizováno

Policie zadržela muže podezřelého z úterní střelby v Příbrami. Policisté jej našli v Českých Budějovicích, zákrok provedla zásahová jednotka.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Podezřelá osoba je již v rukou policie. Na základě zjištění příbramských policistů ji ve středu ráno zadržela v jednom z českobudějovických bytů zásahová jednotka,“ uvedla policie na Twitteru.

Příbramská mluvčí Monika Schindlová doplnila, že muž byl zadržen po osmé hodině ráno. Zásahová jednotka do bytu vstoupila násilím, ale zadržení se obešlo bez komplikací.

Střelba na ulici v Příbrami. Zraněný muž, podezřelého hledá policie

Krimi

Podezřelého nyní kriminalisté vyslechnou a případně obviní. Právní kvalifikace a další okolnosti činu zatím nejsou známy. Další informace policie zveřejní zřejmě až ve čtvrtek.

Incident se odehrál na ulici Bratří Čapků v Příbrami a předcházela mu hádka, po které jeden z mužů vytáhl pistoli a druhého střelil do břicha. Střelec poté z místa utekl. Zraněný muž je podle policie mimo ohrožení života.

Reklama

Výběr článků

Načítám