Hlavní obsah

Polák po nehodě v Mariánských Lázních hrozil sekerou, jeho partnerka nožem

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mariánské Lázně

Nepatřičný temperament předvedli na konci ledna 28letý cizinec a jeho o rok mladší přítelkyně, podle informací Práva oba původem z Polska. Muž měl nejdříve po dopravní nehodě u Mariánských Lázní vyhrožovat jiným lidem sekerou. Později jeho přítelkyně kuchyňským nožem a zapálením ubytovny.

Foto: Policie ČR

Havarované vozidlo obviněného muže.

Článek

Polák se škodovkou sjel ze silnice ve středu 27. ledna ve večerních hodinách mezi Mariánskými Lázněmi a Stanovištěm, které je částí města.

„Po nehodě měla k havarovanému vozidlu přijít trojice osob, která místem taktéž projížděla a muži chtěla pomoci. Následně ovšem mělo dojít ke slovní rozepři a poté měl cizinec začít trojici ohrožovat sekerou, kterou měl ve vozidle. Po chvíli měl svého jednání zanechat, sekeru odhodit a z místa odejít,“ popsal v úterý mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Ještě tentýž den měla zmiňovaná Polka vyhrožovat v jednom z ubytovacích zařízení na Chebsku třem lidem.

V domě u Prahy našli postřeleného muže. Zřejmě se zranil sám

Krimi

„Měla jim vyhrožovat zabitím a následným zapálením ubytovacího zařízení. Poté si měla vzít kuchyňský nůž a tím ohrožovat šestatřicetiletou ženu, kterou podezírala z toho, že na jejího přítele přivolala po dopravní nehodě policejní hlídku,“ pokračoval mluvčí s tím, že v napadení ženy jí měl zabránit 25letý muž.

„O několik minut později policisté sedmadvacetiletou cizinku zadrželi. Druhý den policisté zadrželi také osmadvacetiletého cizince,“ dodal Kopřiva.

Useknu vám hlavy, vyhrožoval v Praze muž se sekerou lidem v tramvaji

Krimi

Policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně oběma cizincům sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. „Ženě bylo navíc ještě sděleno podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ prozradil mluvčí, podle kterého v případě prokázání viny hrozí oběma cizincům trest odnětí svobody až na tři roky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám