Hlavní obsah

Pokusila se udusit těžce nemocnou matku igelitovým pytlíkem, hrozí jí 18 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vimperk

Policisté v pondělí obvinili 49letou ženu z toho, že se pokusila v sobotu ve Vimperku zavraždit svoji 80letou, těžce nemocnou matku. Podle informací Novinek ji chtěla udusit igelitovým pytlíkem. Jednou z variant může být i nepovedená eutanazie. Ženě hrozí až 18 let vězení.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

„Násilný útok se odehrál v rodině, obětí měla být seniorka. Ta je mimo ohrožení života. Obviněná čeká v cele na rozhodnutí o navržené vazbě,“ informoval Novinky mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Podle informací zdroje, který je obeznámený s případem, začala žena svou matku dusit igelitovým pytlíkem, který jí dala na hlavu. Žena byla po útoku těžce opilá a kriminalisté museli čekat s výslechem. „Byla přesvědčená, že už matku usmrtila, a následně se pustila do pití,“ uvedl zdroj. Podle něho je osmdesátiletá žena velmi těžce nemocná a je také možné, že jí dcera chtěla zkrátit utrpení.

Soud: Matka manipuluje dceru proti otci. Dívka už hrozila skokem z okna

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám