Hlavní obsah

Pohřešovaného seniora našli utopeného v pražském Šeberáku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrala od čtvrtečního večera po pohřešovaném seniorovi, který se měl ztratit v okolí rybníka Šeberák v Praze 11. Už ve čtvrtek našli policisté osobní věci pohřešovaného, jeho samotného pak objevili bez známek života v pátek ráno ve vodě.

Nález mrtvého v pražském rybníku ŠeberákVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Ve čtvrtek jsme přijali oznámení o pohřešování staršího muže. Policisté nalezli jeho osobní věci u rybníka Šeberák. Vzhledem k pozdní večerní hodině a nedostatku světla by nebylo pátrání ve vodě prakticky možné, proto se policisté na místo vrátili v pátek ráno, kdy do pátrací akce byli nasazeni také psovodi se služebními psy,” řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Tělo muže pak bylo v rámci pátrací akce nalezeno v pátek dopoledne. Podle informací z místa plavalo ve vodě u břehu rybníka, poblíž nudistické pláže.

Na místo vyjeli kriminalisté s koronerem pražské záchranky. Kriminalisté ohledáním nezjistili, že by se na smrti muže podílel někdo cizí. Další okolnosti úmrtí seniora by měla ukázat pitva.

Reklama

Výběr článků

Načítám