Hlavní obsah

Pohřbu zavražděné dívky z Bíliny se zúčastnily stovky lidí

Právo, mod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BÍLINA

Posledního rozloučení s brutálně zavražděnou 17ti letou Kamilou Čentákovou z Bíliny, které se konalo v pondělí v obřadní síni bílinského hřbitova, se zúčastnily stovky lidí. K vraždě se přiznali tři bývalí kamarádi včetně jejího bývalého přítele Jakuba P.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 13.3.2018 Dopravní podnik Ostrava a.s. Moderní MHD = čistá MHD. Vozovna Ostrava - Poruba.

Článek

Mladíci ve věku 18,19 a 20 let jsou ve vazbě, kde budou čekat na soud. Motiv hrůzného činu ovšem dosud není znám. Všichni pozůstalí se ani nevešli do malé obřadní síně. Před branami hřbitova stál autobus, který přivezl spolužáky Kamily z Prahy ze Střední průmyslové školy J. Gočára, kde studovala.

Všichni přivezli pro Kamilku na poslední rozloučení bílou růži. Přítomni  byli také její spolužáci ze základní školy a kamarádi z Bíliny i vedení města Bíliny včele se starostou Josefem Horáčkem (nez.). "Na pohřeb přišla celá Bílina, proto jsme ho dali ten den jako první," řekla Právu pracovnice pohřebního ústavu.

Po modlitbě a smutečním slově zmizela rakev v záplavě věnců a květin za doprovodu písně Michala Tučného Tam u nebeských bran.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám