Hlavní obsah

Podezřelý z ubodání ženy ve Strašnicích ztropil u výslechu hysterickou scénu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie zatím neobvinila muže podezřelého z vraždy ženy, kterou měl spáchat ve středu ráno na ulici v pražských Strašnicích. Podle důvěryhodného zdroje Práva totiž přímo při výslechu na služebně ztropil scénu, kterou chtěl dokázat, že byl v době činu nepříčetný.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Mohu potvrdit, že jsme ho dosud neobvinili a byl odvezen do psychiatrické léčebny v Bohnicích na pozorování. Samozřejmě jej ale budeme střežit,“ řekl Právu šéf pražské mordparty Josef Lottes.

Podle informací Práva stojí za celou tragédií zhrzená láska. Usmrcená žena byla prý manželkou údajného pachatele, od kterého ale kvůli rozporům odešla a on rozchod neunesl.

K vraždě došlo ve středu krátce před šestou hodinou ráno v areálu bytového komplexu Na Vinici naproti krematoriu ve Strašnicích. Osmatřicetiletý muž ze zatím nezjištěných příčin zaútočil na o dva roky starší ženu na ulici nožem. Způsobil jí četná bodnořezná zranění v oblasti trupu. Oběť útok nepřežila, zraněním na místě podlehla.

Volání o pomoc vzbudilo a zburcovalo lidi z okolních domů. Svědkové bezprostředně po činu vraha zadrželi a předali ho policistům.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám