Hlavní obsah

Podezřelý z trojnásobné vraždy na Berounsku měl žít týden v bytě s těly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V případu trojnásobné vraždy v Hořovicích na Berounsku vycházejí na povrch další děsivé detaily. Podle serveru extra.cz měl pravděpodobný pachatel žít s těly zavražděné ženy a dvou dětí celý týden v jejich bytě, dokud neodjel na Moravu, kde ho policie našla mrtvého.

Kriminalisté na místě vraždy v HořovicíchVideo: Novinky

 
Článek

Server s odvoláním na důvěryhodný zdroj k trojnásobné vraždě uvádí, že muž poté, co partnerku i obě děti uškrtil, zabalil jejich těla do deky a dál s nimi žil v bytě celý týden. Během toho z mobilu zavražděné posílal zprávy rodičům, kteří tak neměli o vraždách ani ponětí.

Muž, po kterém policie v sobotu vyhlásila pátrání, nakonec z bytu odjel do ubytovacího zařízení na Břeclavsku, kde ho policie našla mrtvého.

S podezřením, že se něco stalo, se na policii obrátil příbuzný mladé rodiny. Do bytu v nejvyšším patře se hasiči dostali oknem, v bytě byla nalezena tři lidská těla. Podle policie jsou mrtvými žena a dvě malé děti.

Policie informace serveru, podle nichž měl muž partnerku a děti uškrtit a několik dní s nimi v bytě být, zatím nepotvrdila. „Určitě teď nebudeme potvrzovat takové spekulace. V tuto chvíli sami nevíme přesnou příčinu, jaký byl způsob vraždy a doba úmrtí, to musí potvrdit nařízená soudní pitva,“ doplnila v neděli odpoledne mluvčí Richterová.

Trojnásobná vražda na Berounsku. Policie nalezla v bytě mrtvou ženu a dvě děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám