Hlavní obsah

Podezřelého z vraždy v České Lípě dohnalo svědomí, policistům se sám vydal

Právo, Michael Polák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Z úterní vraždy mladé ženy v České Lípě obvinili policisté jejího bývalého přítele. Pětadvacetiletý muž podle nich navštívil ženu v úterý ráno v jejím bytě a tam ji napadl nožem. Žena útok nepřežila.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Motivem činu byly osobní neshody mezi ním a bývalou partnerkou,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Podle ní muž místo činu po útoku opustil, ještě tentýž den ale policisty na sebe a svůj zločin sám upozornil.

Policie vyšetřuje vraždu ženy v České Lípě

Krimi

„Krátce nato byl zadržen. Po vyhodnocení všech stop a provedeném šetření byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy, za který mu hrozí trest odnětí svobody od 10 do 18 let,“ upřesnila Baláková s tím, že muž se policistům k činu přiznal.

Alkoholový večírek skončil brutální dvojnásobnou vraždou. Všechno jsem zapomněl, řekl obžalovaný

Krimi

Kvůli obavám, že by se obviněný na svobodě snažil trestnímu stíhání nebo vysokému trestu vyhnout, podali kriminalisté státnímu zástupci podnět na vzetí muže do vazby. Okresní soud v České Lípě žádosti ve čtvrtek vyhověl.

Násilná smrt mladé ženy byla první letošní vraždou na Českolipsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám