Hlavní obsah

Podezřelého z ubodání spolubydlícího v Říčanech policie obvinila z vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říčany u Prahy

Devětačtyřicetiletého muže, který v neděli ráno podle vyšetřovatelů pobodal spolubydlícího (28) z ubytovny v Říčanech, policie v pondělí obvinila. Uvedla to její mluvčí Vlasta Suchánková na policejním webu.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„V souvislosti s případem, ke kterému došlo v neděli nad ránem v jedné z říčanských ubytoven, již krajští kriminalisté sdělili obvinění pro zvlášť závažný zločin vraždy devětačtyřicetiletému muži,“ uvedla mluvčí. Doplnila také, že pro obviněného navrhli vazbu, aby se nevyhýbal trestnímu řízení.

K vraždě došlo v neděli nad ránem, kdy v jedné z říčanských ubytoven vypukla hádka mezi spolubydlícími. K ní byli přivoláni policisté, když ale dorazili na místo, našli vážně zraněného, pobodaného muže. Ten i přes veškerou snahu policistů i záchranářů zraněním podlehl.

Útočníka, který na nic nečekal a z místa činu uprchl, policie dopadla do tří minut – schoval se totiž v jednom z pokojů ubytovny. Obviněnému hrozí v případě odsouzení až 18 let vězení.

Podezřelého z vraždy na Černém Mostě zadrželi na pumpě, policie zveřejnila video

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám