Hlavní obsah

Po zběsilé honičce v Praze řidič mlátil hlavou do policejního vozu

Praha

Původně chtěla hlídka strážníků zastavit jednadvacetiletého řidiče kvůli nezapnutému bezpečnostnímu pásu. Jenže mladík měl navíc i zákaz řízení a byl v podmínce, a tak se rozhodl hlídce ujet. To se mu i přes agresivní jízdu nepovedlo a strážníci ho zadrželi. Ve čtvrtek o tom informovala mluvčí městské policie Irena Seifertová.

BEZ KOMENTÁŘE: Ujíždějící řidič ohrožoval ostatní řidičeVideo: MP Praha

 
Článek

Jednadvacetiletého řidiče chtěla hlídka kvůli pásu zastavit v Komořanské ulici v Praze 12.

Mladík zareagoval tak, že se pokusil strážníkům ujet. Následovala agresivní a bezohledná jízda, při níž muž ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu a během níž také pravděpodobně zavadil i o několik protijedoucích aut.

Strážníkům přesto neujel. Městští policisté si přivolali na pomoc další hlídku a společně řidiče pronásledovali až do ulice Do Koutů, kde muž nezvládl odbočit a naboural do plotu.

Mladík vyskočil z auta, v případném dalším útěku mu však už zabránily hlídky. Z naštvanosti pak v poutech mlátil hlavou do policejního vozu. Hlídce nakonec přiznal, že má od soudu zákaz řízení a v současné době je v podmínce. Případem se dále zabývají státní policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám