Hlavní obsah

Po zahradě domu v Praze pobíhal podivín. Polonahý muž s dlažební kostkou

Praha

Podivný případ vyšetřují od července policisté v Praze-Řepích. Majitel domu jim oznámil, že mu po zahradě pobíhal polonahý muž, válel se po zemi a nechal mu tam dlažební kostku. Jinak ale nic zřejmě neprovedl. Policie zveřejnila video, které návštěvu zachycuje, a požádala veřejnost o pomoc při pátrání po něm. Je podezřelý z porušování domovní svobody.

Po zahradě v Praze pobíhal polonahý mužVideo: Policie ČR

 
Článek

Návštěva podivína se odehrála v polovině července kolem druhé hodiny ráno v Žalanského ulici. Polonahý muž vnikl na zahradu, procházel se tam, lehal si na zem a válel se na zádech pod stolem.

Muži, který těžce pobodal družku, hrozí kvůli nepříčetnosti trest jen za opilství

Krimi

„Po celou dobu jeho 'návštěvy' mu navíc neustále padaly kalhoty, které si musel držet. Na místě pak zanechal dlažební kostku, kterou si přinesl s sebou, a z místa odešel,“ informoval mluvčí policie Richard Hrdina.

V potoce v Praze našli mrtvého muže

Krimi

Muže celou dobu nahrávala kamera, a tak policie zná jeho podobu, ale nikoliv jeho jméno. Policisté ve čtvrtek zveřejnili záběry ze zahrady a vyzvali veřejnost k pomoci při pátrání.

Jde o muže světlé pleti ve věku kolem 25 až 30 let, má hubenou postavu a měří zhruba 175 centimetrů, má kudrnaté tmavé vlasy a v době návštěvy měl středně dlouhé vousy.

Policie ho podezřívá z trestného činu porušování domovní svobody, za který mu hrozí až tříleté vězení. Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Po zahradě v Praze pobíhal polonahý muž

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám