Hlavní obsah

Po srážce aut na Strakonicku skončili v nemocnici tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závišín

Osobní automobily Audi a Škoda se ve čtvrtek odpoledne srazily na silnici u Závišína na Strakonicku. Na místě zasahoval i vrtulník a záchranáři přepravili do nemocnic tři zraněné muže. Obě auta skončila po srážce mimo vozovku, jedno z nich bylo převrácené na střeše.

Foto: ZZS JK, Novinky

Po srážce skončilo jedno z vozidel na střeše.

Článek

„Za nehodou je pravděpodobně nedání přednosti v jízdě,“ sdělila Novinkám mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová s tím, že přesné příčiny vyšetřují dopravní policisté.

Mluvčí zdravotních záchranářů Petra Kafková zmínila, že vrtulník přepravoval do nemocnice v Českých Budějovicích mladého muže se středně těžkým zraněním.

Mladík v audi na Budějovicku předjížděl před horizontem, při čelní srážce zemřel člověk

Krimi

„Prvotní lékařské vyšetření u jednoho z mladých mužů ukazovalo na středně těžké poranění v oblasti hlavy, horní končetiny a pánve,“ uvedla mluvčí.

Foto: ZZS JK, Novinky

Auta po srážce u Závišína na Strakonicku.

Druhý mladý muž utrpěl podle Kafkové středně těžké poranění v oblasti horní končetiny. Záchranáři jej převezli do strakonické nemocnice. Tam skončil s podezřením na lehké poranění hlavy i třetí muž středního věku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám