Hlavní obsah

Po rozepři v brněnském stánku pokousali tři muže psi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Tři muže pokousali ve středu psi ve stánku s občerstvením v Brně. Majitelé zvířat měli podle strážníků s muži konflikt a poté psi zaútočili. Muže ošetřili záchranáři, majitelé psů skončili na záchytce.

Foto: Městská policie Kladno

Ilustrační foto

Článek

O konfliktu informoval strážníky zaměstnanec rychlého občerstvení s tím, že měl problém se zákazníky. Hlídka tam pak zastihla jeho a dva další zraněné muže.

Pes vyběhl v Praze z domu a pokousal tři ženy

Krimi

„Trojice strážníkům popsala, že se nepohodla se čtyřiatřicetiletým mužem a dvaatřicetiletou ženou, kteří se ve stánku právě občerstvovali. Pár měl s sebou na vodítku dva psy bez náhubku,“ uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Ve chvíli, kdy hádka gradovala, psi na muže zaútočili a měli je také pokousat. Podle strážníků o tom svědčilo jejich zranění i výpovědi svědků. Záchranná služba pak trojici ošetřila. U majitelů psů strážníci provedli dechovou zkoušku, která ukázala přes dvě promile. Následně byli převezeni na záchytku.

Psi skončili v útulku, očkovací průkazy majitelé neměli. Rasu strážníci neuvedli. Případem se bude dále zabývat správní orgán.

Muž, který střelbou zahnal útočícího staforda, podle policie použil zbraň v krajní nouzi

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám