Hlavní obsah

Po nehodě na Liberecku museli odstranit střechu auta, aby se dostali ke zraněným. Ti jsou ve vážném stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí před půl šestou ráno se na silnici I/35 u Hrádku nad Nisou na Liberecku srazilo osobní auto s kamionem. Řidič osobního auta a jeho spolujezdkyně utrpěli vážná zranění, v bezvědomí je odvezli záchranáři.

Foto: HZS Libereckého kraje, .

Vážná zranění utrpěli v pondělí ráno řidič a spolujezdkyně z osobního auta po čelním střetu s kamionem.

Článek

Ke srážce došlo na obchvatu Hrádku nad Nisou, kousek za kruhovým objezdem.

„Řidič osobního vozidla jel ve směru od Liberce, kdy dosud z nezjištěných příčin vyjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Renault,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Mladík naboural do kropicího vozu v Praze. Jako zázrakem přežil

Krimi

Řidič i spolujezdkyně z osobního auta utrpěli vážná zranění. „Oba v bezvědomí a napojené na umělou plicní ventilaci převezli záchranáři na traumacentrum liberecké nemocnice,“ řekl pro ČTK mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Šofér kamionu vyvázl ze srážky bez zranění. Hasiči na sociální síti X uvedli, že jednu osobu zaklíněnou uvnitř auta vyprostili ven pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a že museli odstranit střechu vozidla.

Silnice I/35 vedoucí ke státní hranici s Polskem byla kvůli nehodě pět hodin uzavřená, provoz byl obnoven kolem 10:30. Policisté na místě odkláněli dopravu přes Hrádek nad Nisou.

Reklama

Výběr článků

Načítám