Hlavní obsah

Po nehodě na dálnici D35 na Olomoucku jsou tři zranění

Mladeč

Na dálnici D35 na Olomoucku v úterý dopoledne havarovala dvě auta, policie úsek kolem 240. kilometru u obce Mladeč uzavřela a řidiče odklání na objízdnou trasu. Při nehodě na kluzké vozovce se zranili tři lidé. Šoféři v kraji se od rána potýkají s namrzlými silnicemi, hasiči s policisty kvůli tomu řešili hned několik nehod.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nehoda na dálnici D35 u obce Mladeč

Článek

Kvůli kluzké vozovce se na dálnici D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc stalo několik nehod, k nejvážnější kolizi došlo krátce po 9. hodině u Mladče, kde se srazila dvě osobní vozidla. Při nehodě se tři lidé zranili.

Okolnosti střetu vozidel vyšetřuje policie. „Doprava je odkloněna na objízdné trasy. Apelujeme na všechny řidiče, aby během jízdy dbali zvýšené opatrnosti,“ sdělila Právu policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nehoda u obce Mladeč na Olomoucku omezila provoz na dálnici D35.

Podle mluvčí hasičů Lucie Balážové byla na dálnici D35 ve směru na Olomouc dále nahlášena mimo jiné například nehoda, kdy u Litovle osobní vozidlo narazilo do svodidel.

Na zledovatělých vozovkách došlo v Olomouckém kraji k nehodám i na dalších místech. Například u Držovic se srazilo osobní auto s malotraktorem.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Následky střetu osobního auta s malotraktorem u Držovic

Ke kolizi dvou aut došlo i v Kostelci na Hané. Na hlavním silničním tahu z Olomouce do Šternberka se ráno u Dolan na namrzlé vozovce srazilo šest vozidel, nikdo nebyl zraněn.

Silnice v kraji ráno zejména ve vyšších polohách pokrývá rozbředlý sníh, místy jsou namrzlé, zmínila ČTK. Kvůli silnému větru se mohou v některých částech kraje tvořit sněhové jazyky.

Opilý řidič na dálnici D35 minul nájezd a vjel rovnou k policejní budově

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám