Hlavní obsah

Po nárazu auta do zdi zůstali ve vozu dva těžce zranění muži

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOLÍN

Osobní automobil narazil v pátek ráno do zdi v obci Zásmuky na Kolínsku. Po nárazu byl těžce zraněn řidič, kterého hasiči vyprošťovali. S vážnými poraněními přežil nehodu i jeho spolujezdec, oba skončili v nemocnicích. Okolnosti nehody nejsou známy.

Článek

Neštěstí se stalo před osmou hodinou. Volající záchranářům na tísňové lince oznámil, že ve voze jsou dva těžce zranění lidé. Kromě sanitky k místu vyjeli také hasiči a vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby.

„Řidič utrpěl těžká zranění hlavy a hrudníku. Hasiči ho museli ze zdemolovaného vozu vyprostit. Po ošetření ho vrtulník transportoval do Ústřední vojenské nemocnice v Praze,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

O moc lépe nedopadl ani spolujezdec. Podle záchranářů utrpěl několikanásobnou zlomeninu nohy a měl zhmožděný hrudník. „Sanitním vozem jsme ho převezli do kolínské nemocnice,“ doplnila Janečková.

Okolnosti nehody vyšetřují policisté, bližší informace nejsou k dispozici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám