Hlavní obsah

Po golfovém areálu v Čeladné v Beskydech chodili muži se zbraněmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Incident týkající se zřejmě zaměstnanců některé z bezpečnostních agentur, který se stal v Čeladné na Frýdecko-Místecku, prověřuje moravskoslezská policie.

Ozbrojení muži v ČeladnéVideo: Aktu.cz

 
Článek

Agentura Aktu informovala, že policie vyjela do areálu golfového hřiště, kde ostraha chodila se zbraněmi v místech, kam mohou rodiče s dětmi. Údajně jde o spor v golfovém klubu, ve kterém padl rozsudek soudu, a strana, která prohrála, se nechce smířit s porážkou.

Poprvé jeli policisté do Čeladné už v noci na sobotu. Podle informací Práva tam vyrazili na základě telefonátu, že se po obci pohybují členové nějaké bezpečnostní agentury se zbraněmi. Nakonec policisté ale nikoho nezadrželi.

Foto: Aktu.cz

Muži se zbraněmi v golfovém areálu

V sobotu vyrazili do stejné obce v Beskydech znovu. Co přesně se stalo, není jasné. Policie zatím nechce být konkrétnější. „Mohu potvrdit, že jsme opakovaně zasahovali v obci Čeladná, a to na základě oznámení o přítomnosti neznámých ozbrojených mužů v areálu sportovně-rekreačního objektu,“ sdělila policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Dodala, že na místo vyjely prvosledové hlídky, speciální pořádková jednotka i zásahová jednotka policie Moravskoslezského kraje. „Policisté zjistili přítomnost nejméně jednoho ozbrojeného muže, který na základě fotodokumentace byl označen za podezřelého minimálně ze spáchání protiprávního jednání viditelného nošení krátké a dlouhé střelné zbraně v prostoru přístupném veřejnosti,“ uvedla.

Doplnila, že muž byl ještě i s další osobou zajištěn a předveden na policejní služebnu. „V tuto chvíli policisté zjišťují o incidentu další skutečnosti,“ připojila.

Hasiči zachránili na Čeladné muže z hořícího sklepa

Krimi
Foto: Aktu.cz

Policie na místě incidentu

Foto: Aktu.cz

Muži se zbraněmi v golfovém areálu

Reklama

Výběr článků

Načítám