Hlavní obsah

Po dvou týdnech zemřela 19letá dívka, která se topila na koupališti v Ostravě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po více než dvou týdnech zemřela v ostravské fakultní nemocnici 19letá dívka, která se spolu s kamarádkou topila na konci srpna v areálu koupaliště v Ostravě-Porubě. Její kamarádka zemřela už dříve.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

ČTK ve čtvrtek úmrtí druhé dívky potvrdila mluvčí nemocnice Petra Petlachová. „Bohužel mohu potvrdit, že pacientka počátkem tohoto týdne zemřela,“ uvedla. Událost se stala 21. srpna. Dívky se pravděpodobně pohybovaly v zóně určené jen pro plavce.

Když na místo dorazili záchranáři, svědci dívky již vytáhli na břeh a poskytovali jim první pomoc. Do nemocnice převezly sanitky obě dívky v kritickém stavu. Několik dní po události zemřela jedna z dívek.

Podle dostupných informací se jednalo o cizinky, které byly v Ostravě na výměnném studijním pobytu. Neuměly plavat. Když se jedna ze studentek začala topit, druhá jí skočila do vody na pomoc. Topící se dívka pak údajně stáhla pod vodu i kamarádku.

Na koupališti v Ostravě tonuly dvě dívky, už dva dny jsou v kritickém stavu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám