Hlavní obsah

Pětimetrová krajta na Zlínsku stále uniká, policie hledá muže z videa

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Policie na Zlínsku stále marně pátrá po krajtě tmavé, která o víkendu unikla z jednoho podniku v Otrokovicích. V souvislosti s případem hledají policisté rovněž svědka, kterého zachytila bezpečnostní kamera v době, kdy zvíře zřejmě zmizelo.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá svědka kvůli uniklé krajtěVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté prohledali podle mluvčí Lenky Javorkové dům i okolí a přilehlé průmyslové budovy. „Kolegové kontrolovali i okolí panelových domů a prošli i lokalitu Štěrkoviště. Zaměřili se také na stromy a další místa, kde by se mohl plaz schovat. Pátrání je prozatím bezvýsledné,“ upřesnila v pátek mluvčí.

Krajta musela na operaci, sežrala plážovou osušku

Koktejl

„Policisté žádají o pomoc při ztotožnění svědka na kamerovém záznamu. Jedná se o muže, který v neděli kolem čtvrté hodiny ranní procházel poblíž objektu, odkud had zmizel. Kdo by muže poznal, ať volá linku 158 nebo zajde přímo na otrokovické obvodní oddělení policie,“ uvedla Javorková.

Z podniku na Zlínsku unikla krajta

Krimi

Krajta má žlutooranžovou barvu s bílými ornamenty, je dlouhá asi pět metrů a váží zhruba 60 kilogramů. Had sice není jedovatý, jedná se o škrtiče, policie ale varuje případné nálezce, aby na hada nesahali a volali hned policii.

Foto: MP Praha

Odchycená krajta (ilustrační foto).

Reklama

Související články

Hada zamotaného do kol ve sklepě lovili hasiči

Záchrana hada byla v neděli odpoledne zapotřebí ve sklepě v ostravské části Poruba. Moravskoslezští hasiči vyjížděli k odchytu dvoumetrového plaza, který se ve...

Výběr článků

Načítám