Hlavní obsah

Pes, který pokousal dítě na Sokolovsku a utekl, se vrátil k majitelce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Stafordšírský bulteriér, který v úterý napadl dvouleté dítě na Sokolovsku a utekl, se ve středu vrátil zpět k ženě, která ho měla na převýchovu. Následně se ho ujala odchytová služba.

Foto: Policie ČR

Pes, který pokousal dítě a utekl, se vrátil zpět k majitelce.

Článek

Pátraní po psovi se v okolí Habartova a Svatavy účastnily asi dvě desítky policistů a myslivci. Pozdě odpoledne ho nakonec našli zpět u ženy, jejíhož vnuka pes pokousal.

„Následně si ho převzala odchytová služba a nějakou dobu bude v karanténě. Poté se vrátí k majitelce,“ řekla Novinkám mluvčí policie Kateřina Krejčí.

Žena, u níž došlo k napadení, ho měla vychovat, protože v minulosti již napadl dvě děti jiné majitelky. Ta nynější si ho vzala do své péče, když viděla reportáž v televizi. [celá zpráva]

„Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, za které v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky,“ uzavřela Krejčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám