Hlavní obsah

Patnáctiletý hoch zlomil v Mohelnici žebra devatenáctiletému

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádně agresivní je patnáctiletý hoch, který v pátek kolem poledne napadl na Zábřežské ulici v Mohelnici na Šumpersku devatenáctiletého mladíka. Ten musel být po brutálním útoku převezen se zlomeninami žeber do nemocnice. Policie o případu informovala v pondělí.

Foto: Profimedia.cz

Mladík utrpěl několik ran do hrudníku

Článek

„Hoch napadeného po předchozí slovní rozepři shodil na zem a opakovaně do něho kopal. Muž utrpěl poranění hrudníku se zlomeninou žeber. Na místo byla přivolána záchranná služba, která jej převezla do nemocnice v Zábřehu a následně do nemocnice v Šumperku,“ řekl Právu šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Násilník byl podle něj zajištěn a převezen na obvodní oddělení v Mohelnici, kde byl k incidentu za přítomnosti zákonných zástupců vyslechnut a následně propuštěn.

„Je podezřelý ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví,“ uvedl mluvčí. Bližší okolnosti případu jsou dosud předmětem policejního šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám