Hlavní obsah

Patnáctiletá matka zmizela s dcerou z ústavu na Pelhřimovsku, hledá je policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pelhřimov

Policisté z Vysočiny pátrají po 15leté dívce, která se nevrátila do výchovného ústavu z vycházky se svojí dcerou. Navíc si podle všeho nevzala s sebou léky, které má užívat. Dívka je 160 cm vysoká, má štíhlou postavu a dítě vezla v modrém kočárku.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Veronika Sazamová v pátek odešla s dcerou na vycházku z výchovného ústavu v Černovicích na Pelhřimovsku, kde má být umístěna. Dosud se ale nevrátila a neozvala, na kontakty nereaguje.

„Dívka je vysoká přibližně 160 cm, má kulatý obličej, štíhlou postavu s viditelným poporodním bříškem a dlouhé odbarvené vlasy do hněda. Na levém horním předloktí má vytetované velké písmeno M, na pravém rameni velké písmeno B a nad kotníkem levé dolní končetiny symbol +,” informovala v pátek o pátrání policejní inspektorka Michaela Lébrová.

Když odcházela z ústavu, byla oblečená do krátkého černého overalu a měla s sebou kočárek modré barvy.

Z informací policie také vyplývá, že mohou panovat obavy o zdraví mladé matky vzhledem k tomu, že užívá léky, které si ale podle všeho nevzala s sebou.

Matka se zatykačem na krku se nevrátila z vycházky s dětmi v Ostravě

Krimi

Policisté po dívce s dcerou vyhlásili celostátní pátrání. Původní bydliště má v Lounech, podle Lébrové se ale může pohybovat po celé ČR.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,” dodala inspektorka.

Reklama

Související články

Policie našla šestnáctiletou matku i s dětmi

Policie ukončila pátrání po šestnáctileté matce a jejích dvou dětech, 14měsíčním batoleti a tříměsíčním kojenci. Všichni jsou v pořádku, oznámila znojemská...

Výběr článků

Načítám