Hlavní obsah

Paralyzérem zaútočil na prodavačku, z večerky si odnesl vietnamské peníze pro štěstí

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Obrovské štěstí měla prodavačka z večerky ve Štěrboholské ulici v Praze 10, kterou přepadl minulý pátek lupič s elektrickým paralyzérem. Pachatel se snažil ženu zasáhnout, ale paralyzér naštěstí nefungoval. Z prodejny si odnesl vietnamské peníze pro štěstí.

Lupič přepadl večerkuVideo: Novinky

 
Článek

O případu informoval Novinky mluvčí policie Jan Daněk. „Muž vstoupil do prodejny a za použití elektrického paralyzéru zaútočil na prodavačku. Po krátkém útoku, kdy se žena aktivně bránila, muž následně odcizil vietnamské peníze pro štěstí, které neměly žádnou hodnotu,“ konstatoval mluvčí.

Prodavačka se snažila lupiče zadržet, to se jí však nepodařilo. Podle mluvčího byla žena jen lehce zraněna, a to hlavně díky tomu, že paralyzér nefungoval.

Foto: Policie ČR

Lupič si odnesl pouze peníze pro štěstí

Muž je vysoký kolem 170 centimetrů, věk do 30 let, má výrazný rovný a dlouhý nos, měl oholenou tvář a krátké vlasy. Oblečený byl v době přepadení do světlé mikiny s kapucí, kalhot modré barvy a v ruce nesl sportovní tašku. Mluvil česky. Za loupež mu hrozí desetiletý pobyt za mřížemi.

Informace k případu přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám