Hlavní obsah

Ozbrojený lupič přepadl v Plzni benzínku

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Ozbrojený lupič přepadl v noci na úterý čerpací stanici v Plzni v ulici Edvarda Beneše. Okolo půl druhé přišel do jejího shopu. Přes obličej měl nataženu světlou silonovou punčochu a v ruce držel bubínkový revolver.

Článek

"Ten namířil na dvoučlennou obsluhu a pod hrozbou střelby si řekl o peníze. Jeden ze zaměstnanců mu z pokladny vydal zhruba deset tisíc korun v různých bankovkách," řekl mluvčí policie Jaroslav Ibehej.

Pachatel pak oba muže spoutal umělohmotnými páskami, které si přinesl, poslal je na toaletu a zavřel za nimi dveře. "Ještě před tím jim pohrozil, že pokud z WC vyjdou dříve než za 10 minut, tak začne střílet. Když oba muži po několika minutách z toalety vyšli, prostor obchodu už byl zcela prázdný," dodal Ibehej.

Lupič ve věku asi 35 až 40 let byl štíhlé postavy, vysoký asi 185 cm. Obličej měl maskovaný světlou silonovou punčochou s prostřiženým otvorem pro ústa, vlasy světle hnědé, délka na límec, sepnuté do culíku.

Na hlavě měl čepici modré barvy s kšiltem dozadu a na sobě světlé kalhoty, maskáčovou bundu a tmavé boty. Na zádech měl batoh pravděpodobně modročerné barvy. Mluvil česky s přízvukem připomínajícím ruštinu či jiný podobný jazyk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám