Hlavní obsah

Ozbrojenci v noci přepadli dům na Domažlicku, rodinu svázali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté pátrají od čtvrteční noci po ozbrojených mužích, kteří měli vniknout do domu na Domažlicku a ohrožovat jeho majitele s rodinou. Zřejmě šlo o loupežné přepadení. Podle prvních informací nebyl nikdo zraněn.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

„V nočních hodinách jsme na tísňové lince přijali oznámení o tom, že do domu v příhraničním okrese měli vniknout ozbrojení muži a spoutat tam několik osob,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Když na místo dorazili policisté, ozbrojenci tam už nebyli. „Do pátrání jsme nasadili policejního psovoda se služebním psem a vrtulník. O součinnost jsme požádali také německé kolegy,“ dodala Brožová.

Podle informací Novinek je majitelem domu podnikatel, který provozuje noční kluby. Do domu údajně vnikli tři muži v černých kombinézách a požadovali peníze. „V současné době provádíme úkony trestního řízení, takže nebudeme poskytovat bližší informace,“ dodala Brožová.

Jak Novinky zjistily, přepadeným je 55letý německý občan Johann G., který má v ČR povolený pobyt. Jeho společnost VIP International provozuje noční klub La Luna na Folmavě. Za kuplířství jej v roce 2020 potrestal domažlický soud tříletou podmínkou a pokutou 80 tisíc korun. Podle rozsudku v období od 12. 7. 2016 do 29. 10. 2016 získal nejméně čtvrt milionu korun jako provizi ze sexuálních služeb, které v jeho nočním klubu poskytovaly prostitutky.

Policista se chystal loupit v domě na Karlovarsku. Žalobce chce 8 let vězení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám