Hlavní obsah

Otec při havárii zemřel, děti jsou zraněny

Právo, Radim Kijonka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PETŘVALD

Rodinnou tragédií skončila dopravní nehoda, která se stala v poledne v Petřvaldu na hlavním tahu mezi Ostravou a Karvinou. Ve Škodě Felicia jely s 46letým řidičem dvě jeho děti a jejich bratranec. Otec zahynul přímo na místě, dvě děti jsou zraněny vážně, jedno lehce.

Foto: Martin Kolman

Na snímku Kateřina s kolegou ze skupiny Duo-denum.

Článek

"Ve směru od Karviné jely za sebou Peugeot 106 a Škoda Felicie. Řidička peugeotu chtěla na blížící se křižovatce odbočit vlevo, když za ní jedoucí řidič felicie, pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti, narazil do jejího vozidla," popsala karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Felicie, v níž jely tři děti, dostala po nárazu smyk a narazila do ocelového sloupu, kolem kterého se omotala.

Děti na zadních sedadlech měly kus štěstí. "Sedmiletá dívenka utrpěla těžká zranění a vrtulník ji transportoval do Fakultní nemocnice v Ostravě. Jedenáctiletého chlapce s vážným zraněním převezla sanitka do orlovské nemocnice a třináctiletý chlapec utrpěl lehké zranění," uvedla Viačková. To, že jel řidič felicie s dětmi opravdu rychle, potvrdili svědci nehody.

Související témata:

Výběr článků

Načítám