Hlavní obsah

Otec a jeho mentálně postižení synové měli sexuálně zneužívat dívenky

Právo, Patrik Biskup
Plzeň

Dívenky ve věku od 7 do 14 let měli podle státního zástupce dlouhodobě sexuálně zneužívat 44letý muž ze Sokolovska a jeho tři mentálně postižení synové. Případ v pondělí začal projednávat Krajský soud v Plzni.

Otec a jeho mentálně postižení synové měli sexuálně zneužívat dívenkyVideo: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

Z obžaloby vyplývá, že muž dívky fotil nahé v sexuálně vzrušivých pozicích. Snímky pak uchovával pro své sexuální uspokojení anebo je rozesílal přes internet dalším pedofilům. Kromě toho měl dívky osahávat.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Otec a jeho mentálně postižení synové měli sexuálně zneužívat dívenky

Podle znalců trpí muž sexuální deviací a jeho pobyt na svobodě je nebezpečný.

Sám se hájí tím, že šlo o nevinné fotky koupajících se dětí. Jakýkoliv fyzický kontakt s dívkami popřel. „Dotýkal jsem se jich, jen když jsem je omýval ve sprše,“ dodal.

Matka navedla syna, aby z otce udělal pedofila

Domácí

Jeho tři synové ve věku 21, 22 a 23 let podle státního zástupce pornografické fotografie holčiček přechovávali pro své sexuální uspokojení. Některé z nich pak osahávali na intimních částech těla, v jednom případě došlo i na pohlavní styk. Znalci uvádějí, že všichni tři mají velmi nízký intelekt, jsou rozumově zaostalí, přičemž se v podstatě jedná o mentální retardaci.

V jejich případě šlo o uspokojení sexuálního pudu na někom, kdo není schopen se účinně bránit. Sice chápou, že stíhané jednání překračuje společenské normy, ale neuvědomují si jeho důsledky.

Zneužívané dívky pocházejí z rozvrácených rodin a ze špatných sociálních poměrů. Některé z nich jsou také na hranici mentálního postižení. K obžalovanému domů docházely dobrovolně.

Soud poslal do vazby muže, který se měl pokusit znásilnit v Plzni několik žen

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám