Hlavní obsah

Osmnáctiletý mladík se vrhal na ženy a chtěl, aby jej líbaly

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Neukojená chuť k líbání zřejmě v úterý zatemnila mysl osmnáctiletému mladíkovi ze Šumperska. Dopoledne, než byl zadržen, stihl v Zábřehu obtěžovat dvě ženy, přičemž v jednom případě šlo o nezletilou dívku. Strhl je k zemi a chtěl, aby jej líbaly.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

První případ se stal u prodejny Denali na ulici 28. října. „Mladík se tu pokoušel obejmout a políbit 38letou ženu. Strhl ji na zem, kde se ji dále snažil políbit, a když se mu to nepodařilo, z místa utekl,“ řekl Právu ve středu krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

O něco později se podle něj mladík vrhl v prodejně s pečivem na náměstí Osvobození na 14letou dívku, kterou se snažil také políbit. „Dívku rovněž povalil na zem a chtěl po ní, aby ho líbala. V jeho jednání mu zabránil další zákazník prodejny. Mladík byl zadržen policisty, převezen na místní policejní oddělení a následně vzhledem k jeho psychickému stavu na psychiatrii do Šternberka,“ uvedl mluvčí.

Muž je podezřelý ze spáchání trestných činů vydírání a výtržnictví. Hrozí mu až čtyři roky vězení. „Vzhledem k tomu, že napadených žen nebo dívek mohlo být více, žádá policie další případné poškozené, aby se přihlásily na místním oddělení policie,“ dodal Bednařík.

Reklama

Výběr článků

Načítám