Hlavní obsah

Opilý řidič SUV jel v Praze jak šílenec, po honičce s policií vytáhl lodní průkaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Do honičky s policií se v předvánočním čase pustil řidič vozidla typu SUV v Praze. Ten na sebe upozornil agresivní jízdou a najížděním na chodníky. Policistům, kteří se za ním vydali, nejdřív ujížděl, ale nakonec mu zablokovali cestu. Při kontrole nadýchal alkohol a místo řidičáku se prokazoval lodním průkazem. Incident zachytila policejní kamera.

Pronásledovaný řidič s průkazem na loďVideo: Policie ČR

 
Článek

Svědci přivolali policii 17. prosince do Hrdlořezské ulice kvůli autu, jehož řidič měl jet agresivně a najíždět na chodníky.

„Policisté vozidlo uvedeného popisu spatřili v Českobrodské ulici a v momentě, kdy na svém vozidle rozsvítili majáky, řidič sešlápl plyn a začal ujíždět,“ informovala v úterý o zásahu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Při pronásledování řidič podle mluvčí divokou jízdou ohrožoval ostatní šoféry a objel i policejní zátaras. Nakonec se vůz podařilo policistům zablokovat v Husitské ulici na Žižkově.

Policejní honička ve sněhové vánici u Říčan skončila střelbou

Krimi

„Policisté za užití donucovacích prostředků řidiče z auta vytáhli. Provedenou dechovou zkouškou u něj kolegové zjistili, že je pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal více než dvě promile alkoholu. Navíc se policistům prokazoval průkazem k řízení lodí,“ zmínila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Pronásledovaný řidič s průkazem na loď

Jednalo se o 29letého cizince. Policie ho prověřuje kvůli paragrafu o ohrožení pod vlivem návykové látky, za což hrozí až rok vězení.

Ani drogy, ani alkohol. Zběsilou jízdou po Ostravě zaháněla řidička nudu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám