Hlavní obsah

Opilý řidič nezvládl jízdu brněnským tunelem, skončil v kotrmelcích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Auto přes střechu převrátil v noci na pondělí namol opilý řidič v brněnském tunelu. Naštěstí se v tunelu nikdo další nenacházel.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič se v brněnském tunelu převrátil přes střechu Video: Policie ČR

 
Článek

Třicetiletý řidič havaroval v Husovickém tunelu v pondělí nad ránem, když ve vysoké rychlosti nezvládl své auto. Přivolaní policisté provedli u muže dechovou zkoušku.

„Řidiči po nehodě naměřili hodnotu téměř 2,3 promile alkoholu. Podezřelý je tak z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Sedmnáctiletý opilý motorkář havaroval. Helmu neměl řidič ani spolujezdec

Krimi

Mluvčí upozornil, že během soboty jen policisté z Rajhradu během dvou hodin přistihli pět šoférů pod vlivem alkoholu. Ve většině měli kolem půl promile, ale 25letý cizinec nadýchal přes jedno promile. V neděli odhalili dalších pět řidičů pod vlivem alkoholu a drog.

„Horší než případný postih může být v případě nehody i krácení pojistného plnění pojišťovnou. Pokud si tedy nejste jisti svým stavem, je vždy lepší řízení odložit nebo využít jiného způsobu dopravy,“ upozornil Chaloupka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám