Hlavní obsah

Opilý pár se na ubytovně hádal kvůli nevěře, žena muže pobodala nožem

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Žárlivost a alkohol nebývají šťastnou kombinací. Přesvědčila se o tom dvojice z královéhradecké ubytovny. Opilí byli oba, ale zatímco muž skončil v nemocnici, ženě hrozí až deset let odnětí svobody za těžké ublížení na zdraví. S nožem v ruce se bránila nařčení z nevěry.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ke zraněnému muži na jedné z ubytoven na Pražském Předměstí v Hradci Králové vyjížděli záchranáři a policisté v neděli odpoledne.

„Na místě našli 55letého muže, který měl dvě bodné rány, a jeho dvaapadesátiletou přítelkyni. Oba pod vlivem alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová s dovětkem, že žena nadýchala 3,3 a muž 2,6 promile alkoholu.

„Zraněný byl okamžitě převezen do hradecké fakultní nemocnice a jeho družka na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Následující den se žena u výslechu k napadení přiznala a uvedla, že měli slovní rozepři, kdy ji měl druh obviňovat z nevěry. Vzala si nůž, se kterým ho bodla nejdříve do ruky, a protože nepřestal, bodla ho ještě do zad,“ doplnila Kormošová.

Na základě lékařské zprávy muž utrpěl těžké zranění, a proto byla jeho družka obviněna ze zločinu těžké ublížení na zdraví, za což ji hrozí trest odnětí svobody od tří do 10 let. Stíhána je na svobodě.

Výběr článků

Načítám