Hlavní obsah

Opilý muž seděl v Ústí nad Labem na mostě a chtěl skočit do kolejiště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž sedící na oblouku Benešova mostu v Ústí nad Labem upoutal ve čtvrtek večer pozornost kolemjdoucích. Jeden z nich na potenciálního sebevraha upozornil operační středisko městské policie. Na místo se vydala hlídka strážníků, která ho od skoku do kolejiště odradila.

Foto: MP Ústí nad Labem, Bez zdroje

Muž seděl na oblouku Benešova mostu.

Článek

„Strážníci se s mužem pokusili navázat slovní kontakt, což se jim podařilo, a muž s hlídkou začal komunikovat,“ popsali městští strážníci na svém webu.

Muž středního věku se po několika minutách rozhodl z mostu slézt. Zjevně podnapilý strážníkům poté řekl, že chtěl spáchat sebevraždu skokem pod vlak. Na místo se posléze dostavily i hlídky Policie ČR, které celou záležitost na místě dořešily.

Foto: MP Ústí nad Labem, Bez zdroje

Strážníkům se podařilo muže přimět, aby z mostu slezl.

Kvůli špatnému psychickému stavu dotyčného a s přihlédnutím k jeho úmyslu spáchat sebevraždu, přivolala hlídka zdravotnickou záchrannou službu, která muže převezla do ústecké Masarykovy nemocnice k dalšímu vyšetření.

Foto: MP Ústí nad Labem, Bez zdroje

Muž byl kvůli opilosti převezen na záchytku do Teplic.

Později byl pak v sanitním voze přepraven do záchytné stanice v Teplicích, kam byl dotyčný kvůli opilosti odeslán lékařským personálem.

Sebevrah již málem sletěl ze střechy, policista se k němu připoutal želízky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám