Hlavní obsah

Opilý muž měl napadnout v Praze řidiče autobusu, ten zemřel

Praha

Opilý cestující měl zaútočit v pondělí večer v Praze na autobusové lince 198 na 54letého řidiče. Policejní mluvčí Andrea Zoulová uvedla, že muž si chtěl ve voze zakouřit, řidič mu to však zakázal, což v muži probudilo vztek.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Opilý muž na řidiče kvůli sporu o cigaretu měl zaútočit na konečné autobusu v zastávce Písnice. Policie ho zadržela.

„Ve 20:33 bylo hlášeno napadení řidiče na zastávce autobusu. Napadený muž upadl v důsledku rány od útočníka do bezvědomí, došlo u něj k náhlé zástavě oběhu. Naše posádky okamžitě po příjezdu na místo zahájily resuscitaci. Ta trvala 40 minut, bohužel byla neúspěšná a muž zemřel,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

„V tuto chvíli zatím nevíme, že by řidič zemřel po útoku cestujícího, nemáme informace, co se stalo,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

„Krátce před 21. hodinou jsme obdrželi informaci o incidentu na zastávce autobusu na sídlišti Písnice. Řidič cestujícího napomenul kvůli kouření. Mohu jen potvrdit, že řidič zkolaboval, nemohu však říci, že na něj cestující zaútočil, to je předmětem šetření. Policisté zajistili svědky z místa incidentu. Zprávu o zraněních a příčině smrti teprve obdržíme,“ dodala Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám