Hlavní obsah

Opilou ženu na pražské Florenci bil namol opilý muž. Dítě v její náruči přihlíželo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Napadení opilé ženy, která držela v náruči dítě, řešili v úterý pražští strážníci u autobusového nádraží na Florenci. Útočník byl namol opilý a ženu se snažil udeřit i před strážníky. Skončil na záchytce.

Opilou ženu s dítětem napadl v Praze mužVideo: MP Praha

 
Článek

Strážníky na konflikt upozornil člen ostrahy autobusového nádraží. Žena měla zranění v obličeji, kolem nich byl nepořádek, například láhev od tvrdého alkoholu. Strážníci na místo přivolali záchranáře a udělali dechové zkoušky. Žena, která nerozuměla česky, nadýchala 2,4 promile, muž 3,3 promile.

„Muž se v jednu chvíli pokusil opět ženu napadnout a následně i jednoho z přítomných strážníků. Pomocí hmatů a chvatů skončil v poutech. Donucovací prostředky nakonec museli strážníci použít i proti hysterické až agresivní ženě,“ informovala mluvčí strážníků Michaela Peterková.

Sedmatřicetiletý cizinec nakonec skončil na záchytce. Třiatřicetiletou ženu si převzala cizinecká policie. Záchranáři rozhodli o převozu nezraněného dítěte do nemocnice. Celým případem se bude dále zabývat Policie ČR.

Otec má mrtvici, volal syn na tísňovou linku v Pardubicích. Senior byl ale na mol

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám