Hlavní obsah

Opilí a zdrogovaní mladíci stříleli v Brně z airsoftové pušky do oken

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Podivnou zábavu si našli v noci na úterý tři mladíci v Brně. Na Šilingrově náměstí totiž vytáhli airosfovou zbraň a začali střílet do oken, výloh i na dopravní značky. Jejich počínání vyděsilo několik kolemjdoucích i proto, že zbraň vypadala naprosto realisticky. Na místo proto ihned vyrazily dvě hlídky strážníků.

Stříleli všichni, přiznali po dopadení mladíciVideo: MP Brno

 
Článek

„Pracovníci dohledového centra stihli kamerami zaznamenat, jak mladíci ve věku 17, 19 a 22 let při spatření první z hlídek urychleně schovali pušku s dlouhou hlavní a optikou pod nejbližší zaparkovaný automobil. Mladí muži přiznali, že z ní vystřelili dokonce i na kolemjdoucího, údajně proto, že je o to sám požádal, aby si vyzkoušel, jestli je zásah kuličkou bolestivý,“ prohlásil mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Nejmladší výtržník při dechové zkoušce nadýchal 0,46 promile, nejstarší z bandy zase přiznal, že před výpravou do ulic kouřil marihuanu. Strážníci případ předali republikovým policistům.

Výběr článků

Načítám