Hlavní obsah

Opilý muž na elektrokoloběžce vrazil v Jeseníku v plné rychlosti do auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posilněný alkoholem se v pondělí řítil devětatřicetiletý muž na elektrokoloběžce jednou z ulic v Jeseníku tak, že v zatáčce řízení nezvládl a střetl se s osobním autem. Měl ale štěstí, z nehody vyvázl bez zranění. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 70 tisíc korun. Případem se zabývá policie. Novinkám to v úterý řekla policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Elektrokoloběžka, na které muž havaroval.

Článek

Nehoda se podle ní stala v pondělí před 15. hodinou v ulici Otakara Březiny.

„Muž na elektrokoloběžce při průjezdu pravotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu vozovky a za zatáčkou nestihl dobrzdit, když spatřil osobní auto značky Škoda Superb,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarované auto.

Osmačtyřicetiletý řidič vozidla na vzniklou situaci zareagoval sešlápnutím brzdového pedálu, avšak střetu již nezabránil. „Nikdo nebyl zraněn,“ uvedla Skoupilová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Místo nehody.

U obou řidičů, jak dodala, byla provedena dechová zkouška, která vyšla pozitivně u řidiče elektrokoloběžky s hodnotami 0,36 promile a 0,35 promile alkoholu.

Pil celou noc i dopoledne. Se 4,5 promile se u Brna zřítil z elektrokoloběžky

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám