Hlavní obsah

Opilec jel v Brně na červenou, málem se srazil s autem strážníků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tomu se říká smůla. V podstatě pustým nočním Brnem projížděl v pátek v noci mladý řidič BMW, který málem způsobil kolizi s jiným vozem, který musel brzdit, aby ke srážce nedošlo. K smůle viníka však šlo o auto strážníků.

Opilý řidič vjel do křižovatky na červenouVideo: Policie ČR

 
Článek

Strážníci před půl druhou odbočili na zelenou z ulice Úzké směrem ke Kolišti. V tu samou chvíli jim však třiatřicetiletý muž vjel do cesty z Dornychu a museli brzdit, aby předešli srážce. Autohlídka ho proto kvůli možnému průjezdu na červenou zastavila a vyzvala k předložení dokladů.

„Řidič se omlouval, že absolvoval sérii náročných jednání a ráno ho čekají další. Podle jeho řeči a pohybů strážníci usoudili, že pravděpodobně není střízlivý, a nechali ho podstoupit dechovou zkoušku. Prokázala 1,7 promile alkoholu, a strážníci proto muže předali (policii) jako důvodně podezřelého z trestného činu,“ opsal incident mluvčí MP Brno Jakub Ghanem.

Stížnost řidičky, která zabila dítě na odrážedle, Ústavní soud odmítl

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám