Hlavní obsah

Opilá matka se v centru Prahy sotva držela na nohou, s kočárkem vrávorala kamarádka

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na silně opilou 26letou ženu a její 38letou kamarádku narazili strážníci v Praze v momentě, kdy se ženy snažily vézt kočárek s dítětem. Obě ženy nadýchaly přes dvě promile. Miminko skončilo preventivně v nemocnici. Zásah městské policie zaznamenala pouliční kamera.

Opilá matka s kojencem v kočárkuVideo: MP Praha

 
Článek

Strážníky přivolal ve čtvrtek kolem 20. hodiny přes tísňovou linku muž, který zahlédl v Hybernské ulici v centru metropole dvě ženy, jak se vypotácely z obchodu. Venku byl zaparkovaný kočárek, kterého se ujala starší kamarádka matky. Podle strážníků byl uvnitř dvouměsíční chlapeček.

Dívku namol si matka v Přerově nepřevzala, strážník málem dostal pěstí

Krimi

„Matka dítěte se sotva držela na nohou, málem i upadla. Komunikace s ní byla pro strážníky náročná, nedokázala reagovat na pokyny hlídky, v jednu chvíli téměř upadla na kočárek, ve kterém plakal její chlapeček. Na otázku, kdy synka naposledy krmila, taktéž nedokázala odpovědět,“ popsala v pátek mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Matka se motala po ulici, nadýchala téměř čtyři promile

Krimi

Dechová zkouška na alkohol ukázala u matky dítěte 2,19 promile, u její kamarádky 2,42.

Záchranáři přepravili miminko do nemocnice. „Jeho matku si převzala pro podezření ze spáchání trestného činu přivolaná hlídka policie,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám