Hlavní obsah

Opilá žena v Brně zdemolovala posezení vinotéky, prý se bránila před satanem a upíry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Podivný souboj, a to údajně se samotným ďáblem, se odehrál v noci na pátek v Brně-Starém Lískovci. Svědek tam přivolal hlídku strážníků k osmatřicetileté ženě, která tam demolovala dřevěné posezení vinotéky. Policisté ji našli krátce po 2. hodině, jak popocházela mezi kusy rozbitého a poházeného dřeva. Prý se bránila před satanem a upíry.

Foto: archiv Městské policie Brno

Takto dopadl údajný boj opilé ženy v Brně se satanem a upíry.

Článek

Otrlé strážníky hromada dřeva překvapila.

Kolem sebe rozhodila dřevěné palety a kůly, prý aby se byla schopna ochránit
Markéta Skřivánková, mluvčí Městské policie Brno

„Žena hlídce vysvětlovala, že kolem sebe rozhodila dřevěné palety a kůly, prý aby se byla schopna ochránit,“ řekla Novinkám mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková.

Jak se později zjistilo, žena opravdu neměla krev v pořádku. Před soubojem s pánem zla a krvežíznivými upíry se totiž posilnila alkoholem. Nadýchala 1,22 promile. K vyřešení potíží podnapilé bojovnice byli na místo vysláni zdravotníci.

Čeští vědci vyvíjí pro policii novou technologii, už jí neujedete

Domácí

Po opilé ženě zbyla hromada dřeva

Protože kusy rozbitého a polámaného dřeva znečistily také silnici a ohrožovaly bezpečnost a plynulost provozu, vyrozuměli strážníci dispečery Brněnských komunikací.

Průběžně se však snažili kusy zasahující do vozovky odstranit sami. Zdravotníci po prvotním ošetření rozhodli o převozu ženy na psychiatrii.

Strážníci v Plzni žasli. Opilec z trolejbusu nadýchal 5,5 promile

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám