Hlavní obsah

Opilá dvojice si ustlala v Brně na ulici. Že s sebou má dítě, zapomněla

Právo, mh
Brno

I zkušenou hlídkou městské policie otřásla těžko uvěřitelná scéna, kterou spatřila v pátek v noci v brněnské čtvrti Černovice. Vyjela tam po oznámení svědků, kteří viděli, jak se Ferrerovou ulicí potácí do půli těla svlečený muž se ženou, oba pravděpodobně silně opilí, a u sebe mají malé dítě.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá dvojice na brněnské uliciVideo: Policie ČR

 
Článek

„V potemnělé ulici skutečně uviděli strážníci ležícího polonahého muže, který si ovšem nejprve nevzpomínal ani na ženu, ani na dítě. Jeden ze strážníků proto dál prohledával okolí, až v předzahrádce blízkého domu našel ženu ležící na zádech. Vedle ní spala sotva čtyřletá holčička. Čtyřiatřicetiletá matka nebyla schopná jakékoli komunikace, oči měla vyvrácené a nereagovala na otázky,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Malá holčička byla ze situace silně rozrušená a chovala se zmateně. Zdravotníci rozhodli o převozu dítěte do nemocnice na vyšetření, další sanitka transportovala matku na urgentní příjem a ženina šestadvacetiletého partnera si od strážníků přímo na místě převzali policisté.

Případem se kromě policie zabývá i sociální odbor brněnského magistrátu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám