Hlavní obsah

Onanoval ve vlaku v Praze před dívkou a nadával jí. Policie muže hledá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Otřesný zážitek má za sebou dívka, před kterou na cestě domů vlakem onanoval v Praze muž. Když z místa odešla, pronásledoval ji a dokonce nadával. Dívka naštěstí brzy nato přijela do své cílové stanice a s pláčem utekla domů. Policie po muži, kterého zachytily bezpečnostní kamery na nádraží, pátrá.

Muž onanoval před dívkou ve vlakuVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu ve čtvrtek informoval mluvčí policie Jan Rybanský.

Incident se stal 20. března mezi železničními stanicemi Praha-Radotín a Černošice-Mokropsy, podezřelého se ale dosud nepodařilo vypátrat, policie proto žádá nyní veřejnost o pomoc s pátráním.

Za onanii na nádraží dostal 74letý důchodce pokutu

Krimi

Věk dívky policie neupřesnila, mluvčí hovořil o mladistvé dívce.

„Ve vlaku si všimla muže, který seděl naproti přes uličku, držel v ruce svůj penis a bez okolků před ní onanoval. Dívce se jeho chování pochopitelně nelíbilo a odešla do jiné části vlaku,” uvedl Rybanský.

Foto: Policie ČR

Podezřelého zaznamenaly bezpečnostní kamery.

Podezřelý ji ale znovu vyhledal a v onanii pokračoval, dívka tak zase musela přejít jinam.

„Podezřelý to nesl s nelibostí a dívce začal nadávat. Naštěstí vlak dorazil do její stanice, kde s pláčem vystoupila a následně celý zážitek popsala doma mamince,” upřesnil mluvčí s tím, že obě pak šly událost nahlásit na policii.

Muž se v Praze ukájel u zastávky plné lidí, strážníci ho naháněli kilometr

Krimi

Muže zaznamenaly kamery na železniční stanici v Berouně, kde vystoupil. Podle vyšetřovatelů je velmi pravděpodobné, že v tomto městě bydlí.

Foto: Policie ČR

Muž onanoval před dívkou ve vlaku.

„Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku tísňového volání 158. Událost je prověřována pro trestný čin výtržnictví, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,” dodal Rybanský.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám