Hlavní obsah

Oběti tragického pádu z 10. patra v Ostravě byli údajně sourozenci, policie mlčí

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Osmadvacetiletý muž a devítiletá dívka, kteří ve čtvrtek v Ostravě zemřeli po pádu z okna, byli údajně sourozenci. V inkriminovanou dobu byli na návštěvě u své sestry. Proč mladík z okna spolu s dívenkou vyskočil, není stále jasné, policie se k případu nevyjadřuje.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté případ šetří jako vraždu, podrobnosti ani dílčí zjištění však nesděluje. „Pokračuje se ve výsleších, jsou vyžádány znalecké posudky, což není záležitost jednoho nebo dvou dnů,“ sdělila pouze krajská policejní mluvčí Gabriela Pokorná.

Deník Blesk mezitím uvedl, že při události nezemřel otec s dcerou, jak se krátce po tragédii spekulovalo, ale bratr se sestrou. Ti v osudný den navštívili v ostravské části Výškovice svou sestru.

Příbuzní obětí jsou v šoku, neumějí si vysvětlit, co k tragickému činu vedlo. „Brácha neměl psychické problémy, ani nebral drogy a nepil. Sestru měl moc rád,“ popsal pro Blesk.cz bratr obou zemřelých.

Zda skočili sourozenci společně, za sebou, nebo mladík sestru dokonce vyhodil, jak tvrdili někteří svědci, je předmětem probíhajícího vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám