Hlavní obsah

Oběšenec v Kobylé nad Vidnavkou je pro policisty záhadou

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Po totožnosti muže, jehož mrtvola byla nalezena 13. dubna v Kobylé nad Vidnavkou na Jesenicku, pátrají policisté. Nalezené tělo bylo oběšeno nad skálou.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Tělo bylo oběšeno nad skalnatou strží. V ošacení nebyly nalezeny žádné osobní, ani jiné doklady umožňující zjištění totožnosti mrtvého. Provedli jsme veškeré prověrky na Jesenicku, ale bezvýsledně,“ sdělila Právu v pondělí jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Policisté žádají občany, kteří by mohli informacemi přispět k identifikaci mrtvého, o pomoc. Obracet se mohou na kteroukoliv služebnu nebo volat na linku 158.

Muž byl podle mluvčí ve věku 50 až 60 let, vysoký 175 až 185 centimetrů, štíhlé postavy. Vlasy měl prošedivělé, pod nosem šedý knír, chrup ve velmi špatném stavu. Neměl žádné jizvy ani tetování, pouze jedno mateřské znaménko velikosti jednoho centimetru na zádech.

Oblečen byl do černé koženkové bundy, pod ní měl šedý svetr se vzorem a bílé tričko s černým nápisem errea, dále modré rifle s černým koženkovým opaskem, na nohou černé zimní kotníkové boty s hnědými šňůrkami

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám