Hlavní obsah

Obchoďák v Mariánských Lázních vzplál od kontejneru, požár za 20 milionů řeší policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mariánské Lázně

Škodu po požáru, který v pondělí v noci zasáhl část obchodního domu Tesco v Mariánských Lázních, vyšetřovatelé vyčíslili na 20 milionů korun. Policie případ vyšetřuje pro podezření z obecného ohrožení z nedbalosti. Podle policistů začalo hořet zřejmě v jednom z kontejnerů před prodejnou. Požár se obešel bez zranění.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Požár obchodního centra v Mariánských Lázních policie vyšetřuje jako podezření z obecného ohrožení z nedbalosti

Článek

„V souvislosti s požárem jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti,“ řekl v úterý policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že příčinou i okolnostmi incidentu se budou policisté dál zabývat.

Požár byl nahlášen krátce po 3:00. Plameny zasáhly zadní část obchodního domu Tesco a také část pláště budovy sousední prodejny Sportisimo.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Požár obchodního centra v Mariánských Lázních

Oheň se rozšířil do pláště a střechy objektu, zasáhl také část skladu se sportovním zbožím. Další prodejny obchodního centra hasiči před požárem uchránili, byly ale silně zakouřené.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Následky požáru obchodního centra v Mariánských Lázních

Obchod byl v době incidentu uzavřen a bez zaměstnanců. „Škoda na objektu Tesco se vyčísluje, budova byla naštěstí zasažena jen minimálně - část pláště. Zboží na prodejně nebylo zasaženo,“ řekl již dříve mluvčí společnosti Tesco Michal Kuzmiak.

Při požáru v domě s pečovatelskou službou v Chrudimi zemřela klientka

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám