Hlavní obsah

Noční Prahou projely stovky motorkářů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prahou v sobotu večer projely v rámci akce s názvem Prague night ride 2021 zhruba čtyři stovky motorkářů. Zastávku si řidiči jednostopých strojů udělali, tak jako každý rok, na Václavském náměstí. I letos za nimi dorazilo několik odpůrců této noční jízdy

BEZ KOMENTÁŘE: Prahou v noci projely stovky motorkářůVideo: Novinky

 
Článek

Motorkáři měli sraz na parkovišti v obchodní zóně v Čestlicích, kde se jich sjely zhruba čtyři stovky. Od počátku na ně dohlíželo několik policejních hlídek.

Okolo 22. hodiny se vydali společnou jízdou směrem do centra Prahy, kde se již tradičně zastavili na Václavském náměstí. Tam na ně čekalo několik odpůrců žijících v centru metropole. Dva z nich si na protest přinesli transparenty. Vadí jim hluk, který motorky při noční jízdě vydávají.

Policisté na Václavském náměstí upozorňovali motorkáře na špatné parkování, ti tak museli přeparkovat. Po krátké zastávce odjeli se odebrali na pražský Prosek, kde akce skončila.

Reklama

Výběr článků

Načítám