Hlavní obsah

Neznámý řidič na Chomutovsku uháněl v protisměru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Policie vyšetřuje jízdu auta v protisměru na hlavní silnici mezi Mostem a Chomutovem. Neznámý řidič tam ohrozil nejméně jednoho šoféra, který musel strhnout řízení a narazil do značky.

Jízda v protisměru na ChomutovskuVideo: Prima FTV

 
Článek

Řidič ohroženého auta jel po silnici I/13 v sobotu večer, když se proti němu objevila světla auta, které v jeho směru nemělo co dělat.

Na dálnici jede kamion v protisměru, hlásili řidiči z D4. Zasahoval i vrtulník

Krimi

„Vůbec jsem nevěřil, že se něco takovýho může stát, ale naštěstí jsem prostě v poslední chvíli zareagoval tak, jak to nejvíc šlo, strhl jsem to,“ řekl řidič ohroženého auta televizi Prima, která o případu informovala.

Mluvčí policie Daniel Vítek uvedl, že řidič najel na krajnici a narazil přitom do dopravní značky. Naštěstí se nikdo nezranil. Škoda bude podle odhadů v řádech desítek tisíc korun. Policie hledá jak šoféra, který jel v protisměru, tak svědky. Ti se mohou ozvat na linku 158.

Policie už několik dní prověřuje také jiný nebezpečný manévr řidiče osobního auta, který vjel na silnici I/13 u Chomutova do protisměru. Incident u dálnice D7 zaznamenala palubní kamera jiného šoféra, který se na poslední chvíli vyhnul střetu.

Řidič u D7 se na poslední chvíli vyhnul autu v protisměru

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám