Hlavní obsah

Neznámí útočníci pořezali v Trutnově tři lidi, čtvrtého zmlátili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trutnov

Hned ke čtyřem případům napadení chodců museli o víkendu vyjíždět policisté v Trutnově. Třem lidem útočník způsobil řezná poranění, čtvrtého udeřil pěstí do obličeje. Policie případy vyšetřuje jako přečiny výtržnictví a pokus těžkého ublížení na zdraví a dále jako přestupek proti občanskému soužití.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

První přepadenou byla mladá žena, kterou atakoval neznámý cyklista v pátek krátce před dvaadvacátou hodinou na stezce pro pěší a cyklisty. Útočník z místa odjel směrem k Hornímu Starému Městu. Mladá žena skončila v trutnovské nemocnici, kde byla hospitalizována.

Následující den neznámý pachatel napadl muže, kterému po slovní rozepři způsobil řezná poranění.

Jen o pár minut později neznámý útočník napadl mladíka. „Pachatel po předchozí slovní rozepři udeřil mladíka pěstí do obličeje. Útočníkem měl být muž snědé pleti v bílém triku, kterého doprovázela žena rovněž snědé pleti,” uvedla mluvčí policie Hana Klečalová.

V neděli byl napaden třiačtyřicetiletý muž, kterému násilník způsobil řeznou ránu v horní polovině těla a několik povrchových zranění. Muž musel být převezen do trutnovské nemocnice.

Policie varuje

Podobná napadení nebyla v posledních měsících v Trutnově zaznamenána. „Policie tímto upozorňuje občany, kteří se budou v nočních hodinách pohybovat  jak v centru, tak i v dalších částech města, aby byli opatrní a více si všímali svého okolí. V případě podezřelého chování neznámých osob, aby se obrátili na linku tísňového volání 158,” vyzvala mluvčí s tím, že žádá svědky víkendových útoků, aby se policii ozvali.

Reklama

Výběr článků

Načítám